Додељене награде најуспешнијим школама које су учествовале у TreninGo изазову “Трчим за школу”

Наша школа је данас, 20.12.2023. године,  била домаћин доделе награда најуспешнијим школама које су учествовале у TreninGo изазову “Трчим за школу”.

Овај изазов је организован по пети пут у сарадњи Олимпијског комитета Србије, Министарства спорта, Делегације Европске уније у Србији и Савеза за школски спорт Србије. Изазов је одржан у оквиру Европске недеље спорта. Трајао је од 23.септембра до 31. окотобра 2023. године.

Наша школа је победила са пређених рекордних 39 738 километара. Друго место је освојила гимназија “9. мај” из Ниша са пређених 22 976 км, а треће место ЕТШ “Паја Маргановић” из Панчева. 

Наставницима и ученицима који су највише допринели победи наше школе уручене су симболичне награде. 

Награду у виду спортске опреме и реквизита у вредности од 300 000 динара за освојено прво место Економско-тровинској школи из Смедерева уручио је шеф одељења за комуникацију и медије Делегације ЕУ  Србији, Мануел Мунтеану.  

Другу награду – спортска опрема и реквизити у вредности од 200 000 динара,  гимназији “9. мај” из Ниша доделио је генерални секретар Олимпијског комитета Србије Ђорђе Вишацки, а трећу награду у виду спортске опреме и реквизита у вредности од 100 000 динара школи ЕТШ “Паја Маргановић” из Панчева доделио је председник Савеза за школски спорт Србије Жељко Танасковић.

Искрене честитке свима који су учествовали!

Scroll to Top