Наша школа на такмичењу из области културни туризам у организацији Универзитета Сингидунум

Универзитет Сингидунум Београд је 2.4. ове године организовао такмичење из области туризма за ученике III и IV разреда средњих стручних школа и гимназија. Овогодишње такмичење је било везано за студију случаја из културног туризма са темом „Мој град – престоница културе Србије“. Такмичење се одржало на Факултету за туристички и хотелијерски менаџмент Универзитета Сингидунум Београд, и окупило је преко 30 тимова из разних средњих школа и гимназија из Београда, Пожаревца, Смедерева, Пожеге, Мионице, Шапца, Врњачке Бање, Горњег Милановца, Чајетине, Ужица.

Ученице одељења III/5 образовног профила туристичко-хотелијерски техничар, Јелена Стефановић, и III/3 образовног профила пословни администратор, Анђела Станковић, освојиле су ПРВО место под менторством наставника Марине Златановић, и наградно путовање у Будимпешту.

 

Ученице одељења IV/5 образовног профила туристичко-хотелијерски техничар, Сара Илић, Кристина Ђорђевић и Балкиза Крујези, освојиле су ДРУГО место под менторством наставника Ирене Весовић, и наградно путовање на релацији Требиње/Дубровник/Мостар/Сарајево.

Scroll to Top