Републичко такмичење из Трговинског пословања

Републичко такмичење из предмета Трговинско пословање са практичном наставом је одржано 15. и 16. марта 2024. године у Економско – трговинској школи у Смедереву. За такмичење се пријавило укупно школа из следећих градова: Смедерево, Београд, Кикинда, Лесковац, Пријепоље и Шабац.

У екипном делу прво место је заузела Економско – трговинска школа из Смедерева, друго место је освојила Трговачка школа из Београда, а треће место је освојила Трговинско – угоститељска школа из Лесковца. У појединачној конкуренцији прво место је заузела Анастасија Симић из Економско – трговинске школе из Смедерева (ментор професорка Љубица Михајловић), друго место је освојила Анђелина Филиповић из исте школе (ментор професор Дејан Илић), а треће место је освојила Жељана Дучић из Трговачке школе из Београда. 

Ученица Анастасија Симић за освојено прво место награђена је стипендијом у износу трошкова целокупног школовања на Факултету друштвених наука Београд, који је био и покровитељ овог такмичења. 

Ученица Анђелина Филиповић награђена је стипендијом у износу школарине за две године студија на Факултету друштвених наука Београд.

Scroll to Top