ФЕСТИВАЛ FOOD VISION OPEN BALKAN

Са изузетним поносом и радошћу, желимо да истакнемо сјајне резултате наших ученика на недавно одржаном такмичењу Food Vision by Open Balkan у Београду!

Наши неустрашиви Лазар Станковић, Димитрије Рајковић и Анђела Михаиловић, уз вођство ментора наставника Анђеле Траживук, заслужују највише похвале за освојено друго место на овом престижном такмичењу. Њихова страст према кулинарству, невероватан труд и изванредне вештине резултирале су освајањем сребрне медаље, пехара и новчане награде! 🏅🏆💰

Ово такмичење, које је организовала Serbian Junior Chefs Club, представља врхунац иницијативе Опен Балкан, а подршку су пружиле Влада Републике Србије, Влада Републике Албаније и Влада Републике Северне Македоније. Ова подршка јасно показује значај и снагу заједничког деловања региона у промоцији културне разноликости и кулинарства.                           

Лазар, Димитрије и Анђела су својим изузетним талентом и посвећеношћу осветлали нашу школу и земљу, приказујући врхунску кулинарску вештину пред судијама из целог света.

Честитамо овом фантастичном тиму на феноменалном успеху! Њихова посвећеност и труд су пример како се истрајношћу и страшћу постижу изванредни резултати. Браво! 👏👏👏

Scroll to Top