обавештења

ФЕСТИВАЛ FOOD VISION OPEN BALKAN

Са изузетним поносом и радошћу, желимо да истакнемо сјајне резултате наших ученика на недавно одржаном такмичењу Food Vision by Open Balkan у Београду! Наши неустрашиви Лазар Станковић, Димитрије Рајковић и Анђела Михаиловић, уз вођство ментора наставника Анђеле Траживук, заслужују највише похвале за освојено друго место на овом престижном такмичењу. Њихова страст према кулинарству, невероватан труд …

ФЕСТИВАЛ FOOD VISION OPEN BALKAN Прочитај више »

Стрељаштво

Четврто коло лиге СССЦС одржано је у Смедереву у спортској хали 18.11.2023. године. Анастасија Аксић, одељење 3/5, је најуспешнија такмичарка у категорији млађих јуниорки из дисциплине ваздушни пиштољ. 

Tango for the end

ТАНГО ЗА КРАЈ На Berrymore фестивалу у Њу Џерсију наш ученик Лазар Јовановић, 3/5,  освојио је прво место у студент категорији што је до сада највећи филмски  фестивал на коме је учествовао и самим тим и његов треунтно највећи успех. Честитамо!!! MEET THE WINNERS!

Трчим за школу

TreninGO изазов „Трчим за школу” почео је 23. септембра у 18 часова и трајао до 31. октобра до 18 часова.  Пређени километри се донирају школама у Србији којима је неопходна помоћ како би унапредили наставу физичког васпитања. Прве три школе са највише сакупљених километара освојиће награде од стране Европске уније – спортску опрему и реквизите …

Трчим за школу Прочитај више »

Лига стрељачког савеза Србије

СМЕДЕРЕВО, 28. октобар 2023 – Лига Стрељачког савеза централне Србије, одржана је на ваздушном стрелишту у Спортској хали Смедерево Анастасија Аксић, ученица одељења 3/5, најбоља млађа јуниорка у дисциплини ваздушни пиштољ, освојила је прво место у тој категорији. Славимо спортске успехе наших ђака!  

Интернационални турнир “Куп пријатељства”

Интернационални турнир “Куп пријатељства” одржан је у суботу, 28. октобра 2023. године у Петроварадину. Овај препознатљив турнир окупио је преко 700 такмичара из 53 клуба из Србије, Црне Горе, Босне и Херцеговине и Хрватске. Карате клуб Викторис СД је наступио са 30 такмичара по први пут на овом такмичењу и имао прилике да ради са …

Интернационални турнир “Куп пријатељства” Прочитај више »

Стони тенис

Градско школско такмичење у стоном тенису одржано је 26.10.2023. Наша школа је освојила треће место у екипном такмичењу. Екипу су чинили ученици Павле Миладиновић 3/1, Матеја Петровић 3/1 и Филип Божиловић 3/3.

Стрељаштво

Градско школско такмичење у стрељаштву одржано је 20.10.2023. у стрељани Стрељачке дружине Смедерево. Наша школа је у екипном такмичењу заузела друго место. Такмичиле су се ученице Анастасија Аксић, одељења 3/5, Андреа Кузмановић, одељења 1/7 и Анастасија Станковић, одељења 1/3. Анастасија Аксић се пласирала на даље такмичење као појединац.  

Scroll to Top